Skip to content Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

Regjistrat Elektronikë

REGJISTRI I ANKESAVE, KËRKESAVE DHE VËREJTJEVE

Shikoni të dhënat duke klikuar në link-un e mëposhtëm:

REGJISTRI I BRENDSHËM I PETICIONEVE DHE INICIATIVAVE QYTETARE

Shikoni të dhënat duke klikuar në link-un e mëposhtëm:

Kliko këtu

REGJISTRI I MBLEDHJEVE TË KËSHILLIT BASHKIAK

Shikoni të dhënat duke klikuar në link-un e mëposhtem:

Kliko këtu

REGJISTRI I PROJEKT AKTEVE PËR KONSULTIM PUBLIK, TË KËSHILLIT BASHKIAK

Shikoni të dhënat duke klikuar në link-un e mëposhtem:

Kliko këtu

FORMULAR ANKESAVE, KËRKESË DHE VËREJTJE

Për te plotësuar formularin Kliko këtu