Skip to content Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

Njoftim Mbledhje e Këshillit Bashkiak

Ditën e enjte datë 23.12.2021 ora 14:00 do të zhvillohet mbledhja e Këshillit Bashkiak me rend dite si më poshtë:

1. Projekt-vendim “Për miratimin e programit të punës të Këshillit të Bashkisë Kavajë, për periudhën janar-dhjetor 2022”.

2. Projekt-vendim “Për pranimin e personave në nevojë në institucionin Shtëpia e të Moshuarve “Sefer Dërvishi” Kavajë.

3. Projekt-vendim “Për miratimin e programit buxhetor afat-mesëm 2022-2024 dhe buxhetin për vitin 2022”.