Skip to content Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

Author: admin

Hapen dyqanet “SPAR” dhe “JUMBO”

Investim i ri i rëndësishëm në qytetin tonë sepse përveç impaktit të menjëhershëm dhe të ndjeshëm në punësim ndikon gjithashtu në rritjen e standardit të cilësisë dhe përmirësimin e stilit të jetesës për qytetarët tanë. Sot hapën dyert “SPAR” dhe “JUMBO” dy brande Ndërkombëtare të njohura nga secili prej nesh. Përveç komoditetit e ti pasurit kaq pranë, fakti që vendosën ta shtrijne aktivitetin e tyre dhe tek ne tregon se interesi për të investuar në Kavajë nuk është më vetëm gjate sezonit veror por në çdo periudhë të vitit!