Skip to content Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

Tag: kulturë

Dita e Balonave

Qiellin e Kavajës sot e “pushtuan” balonat plot ngjyra të vogëlushave tanë 🪁🧒🏻👧🏻👦🏼– Rikthimi i kësaj tradite të bukur pikërisht në Ditën Botërore të Balonave solli gëzim të madh jo vetëm për fëmijët dhe organizatorët por gjithashtu dhe për prindërit që u bënë pjesë e këtij aktiviteti që fokusin kryesor e pati tek balonat e ndërtuara vetë 🪁– Sot jam i lumtur që të vegjëlve tanë u dhuruam kujtime të bukura të një dite mbushur plot me emocione, buzëqeshje dhe aktivitete 🥳🚲⚽🥅Mirënjohje organizatorëve dhe stafeve përkatëse 🙏🏻

Aktivitete si këto do jenë kryefjalë e ditëve të bukura me diell ☀️ që na presin 😍