Skip to content Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

Tag: rinia

Dita e Tokës

Në simbolikën e Ditës së Tokës, nxënësit e shkollës “Charles Telford Erikson” bashkë më Njësinë Administrative Golem vendosën të mbillnin sot pemë dhe të dilnin të gjithë bashkë në një aksion pastrimi. E njejta gjë ndodhi dhe me gjithë Njësitë e tjera të Bashkisë tonë të madhe. Bëhu dhe ti MIK i tokës në mënyrë që çdo ditë të jetë e saj 🌍❤️