Skip to content Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

Vendim për vendet publike për afishimin e materialeve propagandistike Bashkia Kavajë

Përcaktimi i vendeve publike, për afishimin e materialeve propagandistike prej partive politike dhe subjekteve zgjedhore, në territorin e Bashkisë Kavajë për zgjedhjet për organet e qeverrisjes vendore të datës 14 Maj 2023.

0 Comments

There are no comments yet

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *